Jag vill bli Scout

Tycker du också att det verkar roligt att vara med i scouterna? Du är inte ensam, i Sverige finns det ca 100 000 scouter och totalt i världen är vi cirka 38 miljoner scouter!

I Trollbäckens Scoutkår har vi verksamhet för alla från åtta år och uppåt. Vi har avdelningsmöten varje vecka och en eller ett par gånger per termin gör vi utflykter, oftast med övernattning, som vi kallar för hajker. Varje sommar åker vi dessutom på ett veckolångt läger tillsammans med andra scouter. För de lite äldre scouterna anordnas dessutom ofta läger utomlands eller längre seglingar.

För dig som vill bli medlem

Är du ny medlem i scouterna eller vill finnas med på vår kölista, fyll i formuläret som finns här. Stöter du på problem så mejla oss på info@trollbackensscoutkar.se.  Du kan också mejla dit om du har problem att få ditt lösenord till Scoutnet (se länk nedan).
Vi läser och svarar på alla meddelanden så snart vi kan. Det kan ibland dröja någon dag innan du får svar eftersom vi inte kan ha kontinuerlig bevakning av epostlådan.

Prova på

Du har möjlighet att prova på scouting under tre möten innan vi registrerar dig som medlem. När vi har registrerat dig med de uppgifterna kan du själv förnya och lägga till genom att logga in på Scoutnet.

För dig som redan är medlem

Scoutnet

När du klickar på länken kommer du till vårt medlemsregister Scoutnet.
På Scoutnet kan du se dina egna uppgifter och själv göra ändringar i dem.
Registret är lösenordsskyddat och vi måste ha registrerat din epostadress
för att det ska fungera. Ditt lösenord kommer till den epostadress du angett till oss om du följer instruktionerna.