BÄST I FIX OCH FEJD?

30 september, 2022 av Oskar Grönman

Du, som vill att din scout ska ha en hel och ren stuga att vara i, där saker ligger där de ska och där det som finns i kyl och frys fortfarande är ätbart: Kom på

STUGFIX 2 OKTOBER 9-13

Alla är välkomna, du kan vara anhöriag, glad eller bara den förälder som inte står ute i snödrivor och ösregn en kväll i veckan. Vi erbjuder allt från fönsterputs till pärlsortering, vi garanterar härligt sällskap och riktigt gott kaffe. En del klämmer ner en korv eller två. Och passa samtidigt på att gå på:

LOPPIS 10-15

Scouterna som ska åka till Sydkorea på World Scout Jamboree 2023 behöver samla in pengar och säljer det finaste de har till facila priser. Eventuellt kan du slå till på en tjänst du vill ha utförd också. 10-15 är loppisen öppen.

Hjälp till självhjälp och annat tråkigt arbete finns alltså och dina skills (vet vi säkert) är helt rätt för fix och trix denna härliga förmiddag!

 

Nästa punkt på kalendern är den årliga

TROLLFEJDEN 23 OKTOBER

Varje år samlas alla scouter, ledare och deras familjer till en rolig eftermiddag där det gäller att vara listig, stark och tävlingssugen.

Här blir det fejd på riktigt för stora och små, för rutinerade scouter och för dem som inte vad som är fram och bak på ett snöre – och, inte minst, för dem som är lite sugna på att pröva på. Ta på bra kläder och sköna skor och glöm bort alla gamla datum som cirkulerat: 23 OKTOBER är det som gäller! Vid scoutstugan på Fornuddsvägen.

Som vanligt är det utmanarna som arrangerar och ser till att det blir lite tufft att erövra de eftertraktade priserna. VÄLKOMNA ALLIHOP!